Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

31 pakker med moteklær fra Frankrike til en butikk i Norge

Det kan ofte være tidskrevende og vanskelig for mindre spesialbutikker å forholde seg til internasjonal frakt og tollhåndtering. Det er viktig for butikkeiere at pakkene kommer raskt og effektivt frem. Man har ingen dagsomsetning å miste.

Ønsker du et prisoverslag?

Få et uforpliktende prisoverslag på våre tjenester

31 pakker med moteklær fra Paris

SendSmart Solutions tilbyr internasjonal frakt, både eksport, import og 3.landsforsendelser. SendSmart Solutions fikk en henvendelse fra en butikk i Porsgrunn om å raskt hente opp 31 pakker med moteklær fra Paris. På grunn av nyåpning så var det kritisk å få levert pakkene til butikken veldig raskt. Kunden ønsket at vi skulle ta oss av forsendelsen og følge med så pakkene blir levert raskest mulig.

Med SendSmart Solutions kunnskap og erfaring, samt gode kontakter med våre fraktleverandører så klarte vi levering på 1 arbeidsdag. Kunden hadde mye annet å tenke på før nyåpningen og SendSmart Solutions sørget for en rask og smidig express forsendelse.

Kunden var fornøyd og SendSmart Solutions var fornøyd med å kunne være til hjelp i en akutt situasjon. 

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Få den beste verdien på enhver forsendelse

Send med lastebil, med fly eller via ulike fraktalternativer. Vi gjør alt det harde arbeidet med å sammenligne og sette opp den ideelle kombinasjonen. Vi kan hjelpe deg med å sende alt fra enkle pakker til hele husholdninger til smykker til enormt verdifulle antikviteter.

Send en enkelt vare eller regelmessige forsendelser

Vi kan sende alt fra et viktig engangsdokument til alt det månedlige salget av e-handel. Med SendSmart er vanlige, uregelmessige og enkeltforsendelser like enkle for deg å administrere. Vi kan håndtere 
alt på dine vegne.

Skroll til toppen