Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Farlig gods på vei og sjø

Sikker Frakt av Farlig Gods fra Norge til Europa

Når det gjelder å sende farlig gods fra Norge til ulike europeiske destinasjoner, står avsendere overfor betydelige utfordringer knyttet til korrekt dokumentasjon, nøyaktig merking og forsvarlig pakking. Dette er ikke bare nødvendig for samsvar med internasjonale regler og forskrifter, men også for å sikre trygg transport og beskyttelse av miljøet. 

Vi i SendSmart Solutions har kompetansen og kunnskapen som trengs for å organisere frakt av farlig gods på vei og sjø.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Hva vi kan hjelpe deg med når du skal sende farlig gods

Pakking:

Riktig pakking er nøkkelen til å forhindre skader under frakt, spesielt når det gjelder farlige gods varer som lithiumbatterier, som kan utgjøre brannfare hvis de ikke er forsvarlig pakket. Vi i SendSmart Solutions fokuserer på forsvarlig emballasje som beskytter dine varer mot skader og lekkasjer, og så miljø og helse blir ivaretatt.

Merking:

Nøyaktig merking av farlig gods er avgjørende for å unngå feil under transport. Vårt team sørger for at dine forsendelser er riktig merket i henhold til internasjonale standarder. Fra korrekt klassifisering til presis angivelse av fareklasser, håndterer vi dette viktige trinnet for deg.

Dokumentasjon:

Riktig dokumentasjon er kritisk når det gjelder å sende farlig gods, som inkluderer varer som lithiumbatterier, trykkbeholdere, brannfarlige stoffer, etsende kjemikalier og lignende. Våre erfarne eksperter fra SendSmart Solutions veileder deg gjennom den komplekse prosessen med å utarbeide alle nødvendige dokumenter. Vi sikrer at alle papirer er fullstendige, nøyaktige og i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Kontakt oss i dag

Vi forstår kompleksiteten ved å sende farlig gods, og det er derfor vi er her for å hjelpe. Med vår ekspertise innen vei- og sjøtransport kan du være trygg på at dine farlige gods varer, inkludert lithiumbatterier, trykkbeholdere og brannfarlige stoffer, når sine destinasjoner trygt og i samsvar med alle regler og forskrifter.

 

La oss ta hånd om din farlig gods last mens du fokuserer på din virksomhet. Kontakt SendSmart Solutions i dag for en pålitelig og effektiv frakttjeneste!

Farlig gods kan være alt fra batterier, utstyr med batterier i, kjemikalier, biologiske prøver, gass under trykk, og annet som potensielt er skadelige for miljø, dyr, og mennesker.

Hos oss kan du være sikker på at din frakt blir håndtert med ekspertise og omsorg.

Send varer i Europa. SendSmart Solutions sin europeiske frakttjeneste gir deg en praktisk løsning som dekker alle destinasjoner og alle pakkestørrelser og -typer, fra enkeltdokumenter til hele paller.

Vi sammenligner tjenestene hos alle våre samarbeidspartnere og finner den beste løsningen som passer for deg.

Skroll til toppen