Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Frakt av farlig gods

Velkommen til SendSmart Solutions, din pålitelige partner for sikker og effektiv frakt av farlig gods.

Enten du er en bedrift eller en privatperson, er vi dedikert til å hjelpe deg med å sende farlig gods på en trygg og ansvarlig måte.

Farlig gods kan være alt fra batterier, utstyr med batterier i, kjemikalier, biologiske prøver, gass under trykk, og annet som potensielt er skadelige for miljø, dyr, og mennesker.

Hos oss kan du være sikker på at din frakt blir håndtert med ekspertise og omsorg.

Vi hjelper deg med:

EKSPERTISE:

Vårt team av erfarne eksperter er dedikert til å håndtere frakt av farlig gods med omhu og nøyaktighet. Vi har inngående kunnskap om regler og forskrifter for transport av farlig gods, og har gjennom lang fartstid opparbeidet et solid nettverk med gode samarbeidspartnere.

SIKKERHET:

Sikkerheten til våre kunder og miljøet er vår høyeste prioritet. Vi tar de nødvendige forholdsregler for å sikre at farlig gods fraktes i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Vårt team er grundig opplært for å sikre at frakt av farlig gods håndteres trygt.

SKREDDERSYDD LØSNING:

Vi forstår at hvert gods er unikt. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til nettopp dine behov for frakt av farlig gods. Uansett om det dreier seg om små mengder eller store forsendelser, så vil vi jobbe hardt for å finne en god løsning for dine behov.

 

PAPIRARBEID OG DOKUMENTASJON:

Frakt av farlig gods krever spesiell dokumentasjon. Vårt team tar seg av det nødvendige papirarbeidet og sørger for at alle relevante dokumenter, merkinger og lignende er i orden.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Hvordan vi hjelper deg med frakt av farlig gods:

1. Konsultasjon:
Vi tilbyr gratis konsultasjon hvor vi vurderer ditt farlige gods og gir deg råd om beste praksis for forsvarlig transport, i henhold til gjeldende lover og regler.
2. Emballasje og Merking:
Riktig emballasje og tydelig merking er avgjørende for sikker frakt av farlig gods. Vi veileder deg gjennom prosessen og hjelper deg med å emballere og merke godset ditt riktig.
3. Etterlevelse av Regler og Forskrifter:
Vi sørger for at din forsendelse er i full overensstemmelse med nasjonale og internasjonale regler for frakt av farlig gods.
4. Transport og Sporing:
Vi tar seg av transporten fra avsender til mottaker og gir deg kontinuerlige oppdateringer om hvor forsendelsen din befinner seg underveis.
Previous slide
Next slide

Kontakt oss for frakt av farlig gods

Trenger du hjelp med frakt av farlig gods?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov angående frakt av farlig gods.

Hos SendSmart Solutions tar vi ansvar for din trygghet og miljøets sikkerhet. Velg oss som din pålitelige partner for sikker frakt av farlig gods.

Arranger medisinsk ekspressfrakt til eller fra Oslo og lokasjoner over hele Norge og rundt om i verden. SendSmart Solutions ekspertise innen rask, temperaturkontrollert frakt gjør det enkelt å få medisinske varer og produkter dit du trenger.

Send varer i Europa. SendSmart Solutions sin europeiske frakttjeneste gir deg en praktisk løsning som dekker alle destinasjoner og alle pakkestørrelser og -typer, fra enkeltdokumenter til hele paller.

Vi sammenligner tjenestene hos alle våre samarbeidspartnere og finner den beste løsningen som passer for deg.

Skroll til toppen