Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Frakt av kunst world wide

Mange kunstnere sender malerier til utstilling world wide.
SendSmart Solutions hjelper kunstnere med å pakke og sende malerier og andre kunstgjenstander.

Ønsker du et prisoverslag?

Få et uforpliktende prisoverslag på våre tjenester

Frakt av kunst

Pakke og sende malerier kan være krevende og man trenger spesialemballasje så maleriene kommer trygt frem. SendSmart Solutions hjelper mange lokale kunstnere i Oslo og i Norge generelt. SendSmart Solutions senteret i Oslo har 3mm huntonit plater og isopor som skjæres ut på mål for å tilpasses maleriets størrelse. En viktig fordel ved retur er at pakken også kan gjenbrukes.

SendSmart Solutions vil ta seg av fraktbrev og tolldokumenter. Kunstneren vil kunne bruke SendSmart Solutions sin gode erfaring og vil kunne gi gode råd på forhand. Enkelte lender krever også at galleriet må være med og bidra med tilleggsdokumentasjon.

Kjekt å vite når maleriene skal i retur.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Få den beste verdien på enhver forsendelse

Send med lastebil, med fly eller via ulike fraktalternativer. Vi gjør alt det harde arbeidet med å sammenligne og sette opp den ideelle kombinasjonen. Vi kan hjelpe deg med å sende alt fra enkle pakker til hele husholdninger til smykker til enormt verdifulle antikviteter.

Send en enkelt vare eller regelmessige forsendelser

Vi kan sende alt fra et viktig engangsdokument til alt det månedlige salget av e-handel. Med SendSmart er vanlige, uregelmessige og enkeltforsendelser like enkle for deg å administrere. Vi kan håndtere 
alt på dine vegne.

Skroll til toppen