Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Frossen fisk fra Tromsø

Vi fikk en forespørsel om å sende frossen fisk fra Tromsø til et sted på Vestlandet. Forsendelsen måtte bli levert senest neste dag, da fisken skulle analyseres på et laboratorium.  

Ønsker du et pristilbud?

Frossen fisk fra Tromsø

Vår gode agent i Tromsø hentet forsendelsen og leverte den inn på flyplassen i Tromsø. Det viste seg da at avsender ikke hadde pakket dette i godkjente fiskekasser som er påkrevd for flytransport. Vår agent anskaffer på kort tid en fiskekasse gjennom sitt nettverk, men det viser seg at den frosne fisken er for stor. I samråd med kunde avtaler vi at fisken kan kuttes opp fordi den ikke skal brukes som mat. Fisken er gjennomfrossen og agent i Tromsø har ikke egnet utstyr til å kutte dette. Agenten finner da en slakter med båndsag som får kuttet dette så det går i fiskekassen. Agent haster videre til flyplassen og får sendt dette med første fly, og blir så levert videre til mottaker godt innenfor tidsfristen.

SendSmart Solution har kontor i Oslo, men vi har gode samarbeidspartnere i de største byene i Norge, som kan løse de fleste utfordringer.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

SendSmart Solutions er en totalleverandør av frakttjenester i Norge. Vi sammenligner priser og finner den beste løsningen for ditt oppdrag.

Fortell oss hva du trenger å sende og hvor du vil ha det sendt- så ordner vårt fraktteam resten. 

Du får sendingen til rett sted, i rett tid.

Vi kan sende alt fra et viktig engangsdokument til alt det månedlige salget av e-handel. Med SendSmart er vanlige, uregelmessige og enkeltforsendelser like enkle for deg å administrere. Vi kan håndtere 
alt på dine vegne.

Fyll ut fraktskjemaet på nettsiden eller send en mail til send@sendsmarts.no så hjelper vi deg!

Skroll til toppen