Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Motorsykkel fra Tromsø til Italia

Nord-Norge fikk status som «værvinner» i juli 2023. Dette markerte en historisk økning for turister til landsdelen. SendSmart Solutions er ofte turisters beste hjelper når de er på ferie hos oss. Vi frakter kofferter og andre eiendeler hjem etter endt ferietur i Norge. Noen ganger oppstår det uventede utfordringer. For vår kjære kunde, en dedikert motorsykkelentusiast fra Italia, kom dette øyeblikket mens han utforsket vakre Nord- Norge og kanskje ikke de aller beste veiene.

På vei til Tromsø røk feste til motorsykkelen på bobilen. Dette lot seg ikke reparere og spørsmålet til oss fra kunden var; «Kan dere hjelpe meg med å frakte motorsykkelen hjem fra Tromsø til Italia?»

Da han henvendte seg til oss, ble vi rørt av hans lidenskap for motorsykler og forstod umiddelbart at vi måtte hjelpe. Gjennom vårt utvidede nettverk og samarbeidspartnere i Nord-Norge ble motorsykkelen hentet i Tromsø av Bjerkvik Maskin AS som pakket den i en kasse for sikker transport til Italia.

 

Motorsykkel fra Tromsø til Italia

Vår samarbeidspartner Bjerkvik Maskin AS møtte motorsykkelentusiasten fra Italia utenfor Tromsø. 

Hos SendSmart Solutions handler det ikke bare om logistikk; det handler om å hjelpe kundene våre med den utfordringen de trenger hjelp med. Vi finner gode løsninger.

Vi er takknemlige for at vi fikk være en del av denne utrolige reisen og ser frem til å hjelpe flere kunder med deres logistikkbehov.

Har du behov for å frakte noe? Ta kontakt med oss i dag!

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Send pakkene dine trygt rundt i hele verden

Fortell oss hva du ønsker å sende, og til hvilken destinasjon, så ordner vårt fraktteam resten. Vi er til enhver tid oppdatert, tar hånd om papirarbeidet, sammenligner priser hos våre internasjonale leverandører, og sørger for at du får en optimal fraktløsning.

Vi og våre samarbeidspartnere står klare til å gi deg den mest kostnadseffektive transporten til riktig tid.

Diskuter forsendelsesbehovet ditt med en ekspert

Kontakt oss i dag og fortell oss om hva du ønsker å sende. Sammen med deg vil våre frakteksperter finne gode fraktløsninger. 

SendSmart Solutions fikk en henvendelse fra en butikk i Porsgrunn om å raskt hente opp 31 pakker med moteklær fra Paris. På grunn av nyåpning så var det kritisk å få levert pakkene til butikken veldig raskt. Kunden ønsket at vi skulle ta oss av forsendelsen og følge med så pakkene blir levert raskest mulig.

Vi fikk en forespørsel om å sende frossen fisk fra Tromsø til et sted på Vestlandet. Forsendelsen måtte bli levert senest neste dag, da fisken skulle analyseres på et laboratorium.  

Hos SendSmart Solutions er du som kunde i fokus, og vi er alltid klare til å hjelpe.

Skroll til toppen