Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Fraktinformasjon

Vi tilbyr fraktløsninger over hele verden. For at vi raskt og effektivt skal kunne hjelpe deg med dine shipping forespørsler er det viktig at vi får god informasjon. Dette vil bidra til at vi finner vår beste samarbeidspartner for det du ønsker å sende.

Du finner vårt fraktskjema lett tilgjengelig på egen fane under “Pakk og send”.

Vi følger de nevnte fraktselskapenes betingelser. Sender du kolli gjennom SendSmart Solutions samtykker du med disse betingelsene. Fraktselskapenes betingelser kan du finne på de respektive selskapers hjemmesider.

Ønsker du et pristilbud?

Prisberegning

For å beregne pris på din forsendelse trenger vi både mål på ytteremballasje (bredde x høyde x lengde i cm) og reel vekt på hvert enkelt kolli.

Volumet regnes om til volumvekt.

Hva omregningsfaktoren er varierer litt fra fraktselskap til fraktselskap, men i hovedsak brukes 1m3 = 200 kg. (lengde x høyde x bredde i cm/5000).

Se Volumvekt: DHL Express

Det som er høyest av volumvekt og reel vekt blir brukt til å beregne prisen.

Har man en stor kasse med lav vekt, betaler man for volum (plassen kassen tar), mens en liten kasse med høy vekt betaler man for den faktiske vekten.

Fraktinformasjon

Transittider

Transittidene vi oppgir er estimerte leveringstider. I de aller fleste tilfeller vil forsendelsen være levert innen tiden vi oppgir, men forsinkelser kan oppstå som følge av lokale værforhold, tollbehandling, feil adresse etc, eller forhold som kommer inn under force majour.

Sporing

Du får alltid et sporingsnummer fra oss når du sender. Følg med på sporingen, og gi oss beskjed umiddelbart dersom det oppstår forsinkelser eller andre avvik. Sporingsnummer burde også gis til mottaker. Problematikk ved innfortolling eller feil på adresser løses lettest ved at mottaker tar kontakt med fraktselskapet.

Innfortolling i mottakerlandet

Alle varer som sendes mellom to land er gjenstand for en tollbehandling. Vi har ikke oversikt over tollregler og tariffer i mottakerlandet. Det er kundens ansvar å undersøke evt. forbud, tolltariffer, importlisenser etc.

SendSmart Solutions er ansvarlig for frakten, og vi fyller også ut tolldokumentene som må være med for å få sendt forsendelsen.

Det er alltid mottaker som må betale eventuell toll eller avgift i mottakerlandet. Dersom en forsendelse blir stoppet i tollen og ikke er mulig å innføre, eller mottaker ikke er villig til å betale eventuell mva/avgift til lokale tollmyndigheter og pakken ønskes i retur, må man også betale for returforsendelsen.

SendSmart Solutions vil selvsagt bistå med hjelp dersom din forsendelse blir stående i tollen. 

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal vær den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger for deg.

Import

Vi kan også tilby import fra andre land. Det enkleste er om avsender har en e -post adresse som vi kan bruke til å sende over et fraktbrev. Leveringstiden til Norge avhenger at avsender er rask til å følge opp.

Forsikring

Man kan forsikre alle forsendelser til utland hvis ønskelig. Tollverdi og forsikringsverdi må være lik. Fedex er den eneste leverandøren som forsikrer og sender smykker. Maks forsikringsverdi på smykker er 1000 USD.

Skader

Dersom din forsendelse blir skadet under transport må mottaker gjøre en anmerkning til sjåføren som leverer.  Fraktselskapet ønsker ved skade vil inspisere pakken. Pass på at du ikke kaster noe av  emballasjen. 

Adresser

For å sende en forsendelse er følgende opplysninger nødvendige:

  • Mottaker (navn eller bedrift)
  • Kontaktperson og telefonnummer
  • Gateadresse og husnummer
  • Postnummer og bynavn
  • Land 

Ofte stilte spørsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvordan ønsker du å få pakken din levert?

Våre effektive og fleksible fraktløsninger er ideelle for de fleste fraktbehov. Vi kan hjelpe deg med å sende alt fra enkle pakker til å besvare de mer komplekse fraktforespørslene. I vårt internasjonale nettverk av fraktleverandører finnes det alltid  en god løsning for at din pakke skal bli levert som du ønsker.

Ekspresslevering

Hos oss finner du rask dør – til – dør leveranse av dokumenter, pakker og varer til hele verden. Når det haster,  sørger vi for at sendingen kommer raskt og effektivt frem til mottakeren i tide.

Hos SendSmart Solutions er du som kunde i fokus, og vi er alltid klare til å hjelpe.

Skroll til toppen