Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Postboks til bedrift

Selv i den moderne digitale tidsalderen er posten fortsatt en viktig del av mange bedrifters daglige drift.

Enten det er viktige dokumenter, kontrakter, eller bare viktige brev, trenger bedrifter en pålitelig og sikker måte å motta posten sin på. Det er her SendSmart Solutions kommer inn i bildet som en førsteklasses leverandør av postboks til bedrift

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Hvorfor velge SendSmart Solutions for postboks bedrift?

Personlig og fleksibel service
SendSmart Solutions tilbyr en personlig og fleksibel service som kan tilpasses dine krav. Vårt erfarne team er dedikert til å forstå dine behov og tilby skreddersydde løsninger som passer akkurat for din bedrift.
Konkurranse-dyktige priser
SendSmart Solutions tilbyr konkurransedyktige priser for postboksutleie. Vi ønsker å gjøre det enkelt og kostnadseffektivt for bedrifter å få tilgang til denne tjenesten.
Videresending​
Vi tilbyr også videresending av posten din, enten med vanlig post eller ekspress, men du kan også velge å få skannet posten og sendt den per epost.
Sikkerhet og pålitelighet
Sikkerhet er av største viktighet når det gjelder postboksutleie. SendSmart Solutions sørger for at du er trygg og konfidensiell. Vi gir deg tryggheten av å vite at din forretningspost er i gode hender.
Praktisk beliggenhet
Vår sentrale beliggenhet gjør det enkelt for deg å komme og hente posten din når det passer deg. Vi forstår viktigheten av tilgjengelighet og tilbyr bekvemmelighet for våre kunder.
Previous slide
Next slide

Postboks bedrift

Hvis din bedrift trenger en pålitelig postboksutleier som er lett tilgjengelig, personlig, fleksibel, og dedikert til trygghet og konfidensialitet, er SendSmart Solutions det riktige valget for deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov, og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for din bedrifts postmottak.

Ønsker du å komme i gang med postboks for bedrift?

Fyll ut vårt skjema på nettsiden eller send oss en mail på mailbox@sendsmarts.no så tar vi kontakt med deg. 

Dette vil gi deg økt fleksibilitet og posten din vil bli ivaretatt på en god måte. Postboksene er tilgjengelig i vår butikk på Youngstorget i Oslo.  Vi tilbyr videresending av dokumenter og pakker til nytt bestemmelsessted eller skanning til e-post.

SendSmart Solutions gir deg en unik postbokstjeneste.

Send varer av alle størrelser til eller fra hvor som helst i Europa. SendSmart Solutions sin europeiske frakttjeneste gir deg en praktisk løsning som dekker alle destinasjoner og alle pakkestørrelser og -typer, fra enkeltdokumenter til hele paller.

Hos SendSmart Solutions er du som kunde i fokus, og vi er alltid klare til å hjelpe.

Skroll til toppen