Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Print og kopi

Print gir god kommunikasjon

Sendsmart Solutions tilbyr fleksibel og kostnadseffektive løsninger på print og kopi. Hos finner du et rikt utvalg av produkter som gir deg muligheten til å gjøre de kreative ideene virkelig.

Grafisk designtjeneste – Du kan også få hjelp med enkel design for å få produktet enda mer tilpasset dine behov.

Vi hjelper deg med brosjyrer, foldere, flyere og plakater i mange ulike størrelser og formater.

Det er enkelt for deg å bestille.

Digital print

Vårt team hjelper deg med print, kopi og skanning. Digital print gir høy kvalitet sammen med et raskt og profesjonelt resultat til en rimelig pris. 

I vår dokumentproduksjon kan vi tilby mange forskjellige kvaliteter, varianter og farger. Spør oss om råd.

Hva trenger du å printe i dag?

SendSmart Solutions hjelper deg

Visittkort

Vi trykker visittkort for små og store bedrifter av høy kvalitet. Fra det enkle til det mer eksklusive. Vi leverer visittkort i mange papirkvaliteter og i alle størrelser.

Har du behov for hjelp til å designe dine visittkort.

Velg mellom et standard visittkort eller med et spesialtilpasset design. 

Gleder oss til å høre fra deg!

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Tjenester innen print og kopi

Digital printing

Vårt team hjelper deg med med print, kopi og skanning. Digital print gir høy kvalitet sammen med et raskt og profesjonelt resultat til en rimelig pris.  

Offset trykk av høy kvalitet

Offset egner seg godt til større opplag, for eksempel bøker og magasiner.

Kommunikasjon

Print vil kunne hjelpe deg til å nå ut med budskapet ditt. 

Fagmessig hjelp

Har du større og krevende prosjekter hvor du trenger fagmessig hjelp. Spør oss om råd.

Utendørsreklame

Vi hjelper deg gjerne med utendørs reklame.

Kopieringstjeneste

Vår kopieringstjeneste er tilgjengelig for deg.

Rett kopi-stempel

SendSmart Solutions har både RETT KOPI-stempel og CERTIFIED COPY-stempel. 

Plakat og banner

Enten du trenger utendørs eller innendørs plakatutskrift, velg vår pålitelige og svært effektive tjeneste. 

Få profesjonelle råd for all utskrift i Oslo

Du trenger kanskje visittkort, flygeblad eller bannere i Oslo. Uansett hva prosjektet ditt innebærer, vil du trenge en ekspert som står klar for å bekrefte at det endelige utseendet til dine fullt realiserte design er akkurat det du forventer.

Ta kontakt med spesialistene du finner bak disken til din lokale SendSmart Solutions butikk. De vil kunne hjelpe deg med å få designene dine videre fra den første konseptfasen. Eller håndtere de siste fargekontrollene og størrelses-kontrollene i siste øyeblikk for å sikre at du får de beste resultatene uansett design mål og målgruppe.

Velg blant en rekke ekstra overflater, inkludert laminering og spiralbinding.

Når du trenger utskrift i Oslo. Uansett prosjekt. Uansett mål. Så finner du ekspertisen du trenger hos SendSmart Solutions.

Bruk oss som din lokale kopibutikk i Oslo

Kom innom SendSmart Solutions når du trenger en kopibutikk i Oslo. Ikke bare finner du alt det nyeste utstyret du trenger for å kopiere og skrive ut design av de fleste størrelser, men du vil også finne ekspertene du trenger for råd om produksjonen etter behov.

For selv enkel kopiering er ikke alltid like enkelt. Når du trenger at kopiene dine ser like bra ut som originalen din – og du trenger ekstra tjenester som kutting, falsing eller laminering – trenger du ofte litt ekstra ekspertise for å sikre at designene dine virkelig blir som forventet.

Hos SendSmart Solutions finner du spesialister som er like vant med kopiering og utskrift av store roll-ups og skilt som de er med vanlige flygeblad og reklame. Vårt arbeid som kopisenter i Oslo inkluderer arbeid for enkeltpersoner så vel som bedrifter fra alle sektorer. Hver og en av våre kunder har forskjellige mål og prosjekter. Vi behandler hver kunde med personlig pleie og oppmerksomhet som de fortjener.

Når du trenger en kopibutikk i Oslo, så finns det alltid SendSmart Solutions. 

Ofte stilte spørsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Plakater

Bruk av plakater er en effektiv måte å nå frem med ditt budskap på, enten det er en liten opplysning eller til bruk som dekor. Vi trykker og leverer plakater i et bredt utvalg av materialer og formater, i en rask og rimelig prosess.

Brosjyre

Vi hjelper deg med brosjyrer i alle størrelser og fasonger. 

Skroll til toppen