Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Prøver av spekkhogger fra Harstad til San Diego, USA

Et forskningsinstitutt kontaktet oss for å sende frosne prøver tatt av spekkhugger fra Andøya til et kjent laboratorium i San Diego i USA. Prøvene har kort holdbarhet og må være fryste hele veien til laboratoriet. Vi avtaler med kunden at vi ordner boks med tørris som vi sender til en samarbeidspartner i Harstad, og kunden leverer prøvene der for å korte ned leveringstiden. Vår samarbeidspartner sørger for at det blir levert til EVE flyplass og sendt videre med DHL ut fra Oslo samme dag. Prøvene blir levert i USA innen tidsfristen. 

Ønsker du et prisoverslag?

Få et uforpliktende prisoverslag på våre tjenester

Hos SendSmart Solutions kan man sende forsendelser gjennom DHL Medical Express. Dette en løsning som passer for transport av tids- og temperatursensitive forsendelser av f.eks biologiske prøver (UN3373). Med DHL Medical Express kan man sende:

  • Blodprøver
  • Urinprøver
  • Biopsier
  • Eller andre typer prøver som må sendes særdeles forsvarlig

Vi har pakkemateriell til både romtempererte og fryste forsendelser, vi skaffer også tørris (UN1845) til din forsendelse dersom det behøves. Vi passer videre på at forsendelsen blir riktig pakket og merket.

DHL Medical express forsendelsene går i DHL sitt vanlige express nettverk, men har høyeste prioritet. Det vil si at disse forsendelsene alltid vil være de første som blir kjørt ut ved ankomst til destinasjonen, og DHL følger opp med engang dersom det skulle være noe avvik i fremføringsplanen.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er lokale

Det er riktig, vi er lokalt eid og i nærheten, noe som betyr at du får jobben din raskt utført

Kvalitetssikring

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

Lynraske

Våre interne tjenester inkluderer trykk og kopi og budtjenester som betyr at vi kan fort snu oss rundt.

Erfaring

Vi har eksistert siden 1980-tallet. Du kan stole på vårt kjente, internasjonale varemerke.

Få den beste verdien på enhver forsendelse

Send med lastebil, med fly eller via ulike fraktalternativer. Vi gjør alt det harde arbeidet med å sammenligne og sette opp den ideelle kombinasjonen. Vi kan hjelpe deg med å sende alt fra enkle pakker til hele husholdninger til smykker til enormt verdifulle antikviteter.

Send en enkelt vare eller regelmessige forsendelser

Vi kan sende alt fra et viktig engangsdokument til alt det månedlige salget av e-handel. Med SendSmart er vanlige, uregelmessige og enkeltforsendelser like enkle for deg å administrere. Vi kan håndtere 
alt på dine vegne.

Skroll til toppen