Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Sende kunst til utlandet

Sending av kunstverk og antikviteter trenger ikke være komplisert. Vi sikrer en enkel, tryg og pålitelig frakt. 

Vi er dedikert til å beskytte dine dyrebare eiendeler, og vi har ekspertisen og erfaringen som kreves for å sikre en smidig leveranse, uansett hvor i verden det måtte være

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Hvorfor Velge SendSmart Solutions når du skal sende kunst til utlandet?

Skreddersydde Forpakningsløsninger

Vi forstår verdien av kunst og antikviteter, både økonomisk og emosjonelt. Vi vet nøyaktig hva som skal til for å beskytte dem mot skader underveis. SendSmart Solutions tilbyr et bredt utvalg av skreddersydde forpakningsløsninger. Uansett om det er kunstverk, antikviteter, eller verdifulle samlinger, har vi løsningen for deg. Våre tjenester inkluderer pakking i trekasser, på paller, og i solide pappesker med nøye utvalgt polstring som gir den ultimate beskyttelsen.

Globalt Nettverk

Vi er stolte av å tilby global dekning. Uansett hvor du sender kunst til et kunstgalleri i New York eller en antikvitet til en samler i Paris, kan du stole på SendSmart Solutions for rask og sikker leveranse over hele verden.

Personlig Service

Vi tror på personlig service og samarbeid. Vårt dedikerte team vil arbeide tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og sikre at hver detalj blir tatt vare på når du skal sende kunst til utlandet. 

 

Kontakt oss i dag for å sende kunst til utlandet

Kontakt oss i dag for å  sende kunst til utlandet. Diskutere dine behov og motta en skreddersydd løsning som passer perfekt for deg.

SendSmart Solutions er en totalleverandør av frakttjenester i Norge. Vi sammenligner priser og finner den beste løsningen for ditt oppdrag.

Fortell oss hva du trenger å sende og hvor du vil ha det sendt- så ordner vårt fraktteam resten. 

Du får sendingen til rett sted, i rett tid.

SendSmart Solutions ekspertise innen rask, temperaturkontrollert frakt gjør det enkelt å få medisinske varer og produkter dit du trenger.

Trenger du å sende varer mellom laboratoriene? Fra legestasjoner til forskere? Eller fra leverandører til prøveplasser?

Våre logistikkspesialister gjør det enkelt og trygt.

 

Skroll til toppen