Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Sende pakke til Tyskland

Når du skal sende pakke til Tyskland, er det viktig å vurdere flere faktorer for å sikre en jevn og problemfri prosess.

Først og fremst må du være klar over tollreglene både i avsenderland og i Tyskland. Vi i SendSmart Solutions hjelper deg med å få på plass riktig dokumentasjon, og vi kan bistå med å undersøke restriksjoner og hva mottaker muligens må betale av tollavgifter i Tyskland.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg! 

Trenger du å sende pakke til Tyskland raskt?

Når det gjelder valg av fraktmetode, er det avgjørende å velge en pålitelig tjeneste som passer dine behov og budsjett. Dette kan inkludere internasjonale budtjenester eller erfarne fraktselskaper som har spesialisert seg på sendinger til Tyskland.

SendSmart Solutions står alltid klar for å hjelpe til med å finne den beste løsningen for deg og dine behov.

 

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Noe av det SendSmart Solutions kan hjelpe deg med når du skal sende pakke til Tyskland

Har du valgt riktig emballasje?

Det er viktig å sørge for å ha riktig emballasje. Sterk og sikker emballasje beskytter varene under transport og reduserer risikoen for skader. Både fordi man ikke ønsker at varer og eiendeler skal bli ødelagt eller skadet, men også fordi det kreves at det er forsvarlig pakket og beskyttet ved forsikringskrav.

Det er viktig med nøyaktig adresseinformasjon

Det er også viktig å dobbeltsjekke adressen nøye for å unngå feilsendelser. Inkludert din egen og mottakerens kontaktinformasjon på forsendelsen.

Dette gjør det lettere for transportøren å kontakte deg ved behov.

SendSmart Solutions lager fraktpapirer med informasjon vi får fra deg og hjelper til med å sørge for at alt er korrekt, og klart og tydelig, så man unngår unødvendige problemer.

Forsikring er også viktig å vurdere

Forsikring er en annen viktig faktor å vurdere. For verdifulle varer anbefales det å kjøpe forsikring som dekker tap eller skader under transport.

SendSmart Solutions hjelper deg med å finne den riktige tjenesten slik at forsendelsens innhold og verdi er godt ivaretatt.

Sporbare og sikre tjenester

SendSmart Solutions sine tjenester er sporbare og sikre, og vi stiller oss alltid tilgjengelig for å hjelpe til og følge opp. 

Tjenestene vi tilbyr gir deg muligheten til å følge forsendelsens bevegelser i sanntid. Du skal med andre ord alltid være trygg på at du vet hvor forsendelsen din er.

Diskuter forsendelsesbehovet ditt med en ekspert

Kontakt oss i dag og fortell oss om hvilke behov du har for å sende pakke til Tyskland.

Sammen med deg vil våre frakteksperter finne gode fraktløsninger som gir deg økt verdi.

Skal du sende en pakke til USA?

Vi er her for å sikre at alle formelle krav blir ivaretatt når du sender en pakke til USA. Selv i vår moderne digitale verden er det øyeblikk hvor vi må stole på fysiske forsendelser, spesielt når det gjelder verdifulle gaver og spesielle overraskelser til våre kjære.

Når du pakker inn ting selv, tar det tid. Å kjøpe riktig materiale koster penger. La våre logistikkspesialister håndtere pakningen og dra nytte av deres trente erfaring og tilgang til de beste emballasjematerialene.

Du vil gjøre hverdagen din, både billigere, og enklere for hver sending. 

Skroll til toppen