Vi har byttet navn til SendSmart Solutions.

Sende pakke til USA

Skal du sende en pakke til USA?

Vi er her for å sikre at alle formelle krav blir ivaretatt når du sender en pakke til USA. Selv i vår moderne digitale verden er det øyeblikk hvor vi må stole på fysiske forsendelser, spesielt når det gjelder verdifulle gaver og spesielle overraskelser til våre kjære.

SendSmart Solutions er eksperter på å håndtere alt fra små gaver til store og komplekse forsendelser. Vi sørger for at pakken din når sitt mål sikkert og effektivitet. 

Fordeler med å sende pakke til USA med SendSmart Solutions

Når du velger SendSmart Solutions, kan du være trygg på en smidig og problemfri forsendelsesprosess. Her er noen av fordelene ved å velge oss:

  • Profesjonell håndtering: Vi tar oss av hele prosessen, inkludert opprettelse av fraktpapirer og oppfølging ved eventuelle toll- eller andre utfordringer. Vårt erfarne team sørger for at alt går som planlagt.
  • Tollrådgivning: Før du sender, hjelper vi med å undersøke tollregler. Vi gir råd om eventuelle spesielle hensyn som burde tas, og sørger for at forsendelsen din kommer trygt frem til mottaker.
  • Mangfold av fraktselskaper: Vi har et bredt nettverk av fraktselskaper, inkludert DHL, DSV, FedEx og UPS, som vi samarbeider med for å levere pakker til USA. Dette gir deg fleksibilitet til å velge den mest passende transportøren for dine behov.
  • Tollfaktura tilpasset deg: Vi oppretter tollfakturaer med detaljerte beskrivelser, tolltariffkoder og veiledning angående tollverdi og forsikring. Dette bidrar til en sømløs tollklarering.

Med SendSmart Solutions får du en pålitelig partner som tar vare på alle aspekter av din forsendelse til USA, slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Hvorfor skal du velge SendSmart Solutions som din leverandør?

Vi er alltid klar til å hjelpe

Vi skal være den unike leverandøren i Norden. Ingen oppdrag er for små eller stor for oss. Vi elsker å bli utfordret til å finne de gode løsningene for deg.

Service og kvalitet

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Teamet vårt vil kvalitetssikre gjennomføringen av oppdraget til det beste for deg som kunde.

Leveringsgaranti

Vårt team har solid erfaring og kompetanse. Daglig får vi gode tilbakemeldinger fra kunder om at vi er effektive og kommer med raske tilbakemeldinger.

Kompetanse

Vi har solid erfaring og en unik kompetanse. Sammen med vårt internasjonale nettverk av leverandører vil vi finne optimale løsninger som passer for deg.

Viktig informasjon om sending av pakker til USA

Når du sender varer til USA, er det viktig å være oppmerksom på spesielle krav og dokumentasjon som kan være nødvendig for en jevn tollprosess. Hos oss får du den nødvendige veiledningen og hjelpen du trenger.

  • Spesifikk Dokumentasjon: Noen varer, som klokker og briller, krever spesiell dokumentasjon ved importfortolling i USA. Vi gir deg råd og hjelper deg med å sikre at nødvendige skjemaer og papirarbeid er korrekt utfylt.
  • Mat, Drikke og Medisiner: Import av matvarer, drikkevarer og medisiner til USA er strengt regulert. Vi hjelper deg med å undersøke de spesifikke kravene som gjelder for din forsendelse, slik at du er godt forberedt og kan unngå forsinkelser og tollproblemer.
  • Dyreforsendelser: Sending av dyr, dyredeler og produkter laget av dyr krever spesiell oppmerksomhet og overholdelse av regler. Vi veileder deg gjennom prosessen for å sikre at alt blir gjort riktig.
  • Mottakers Rolle: Det er viktig at mottakeren i USA, som er importøren av varene, tar kontakt med lokale tollmyndigheter for å sjekke om det er ytterligere tiltak som må gjøres fra deres side. Dette bidrar til å unngå eventuelle tollproblemer.

Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å navigere gjennom disse utfordringene, og vi sørger for at alle krav og prosedyrer blir fulgt nøye. Din trygghet er vår prioritet når det gjelder forsendelser til USA.

Diskuter forsendelsesbehovet ditt med en ekspert

Kontakt oss i dag og fortell oss om hvilke behov du har for frakt til USA. Sammen med deg vil våre frakteksperter finne gode fraktløsninger som gir deg økt verdi.

I vårt fraktskjema kan du lett fylle ut hvor du vil sende og hva du vil sende. Vi tar kontakt med deg hvis vi har noen spørsmål angående din sending. Du vil motta et pristilbud og ekspert hjelp fra våre frakt konsulenter. 

SendSmart Solutions er en totalleverandør av frakttjenester i Norge. Vi sammenligner priser og finner den beste løsningen for ditt oppdrag. Fortell oss hva du trenger å sende og hvor du vil ha det sendt- så ordner vårt fraktteam resten. 

Skroll til toppen